КВАЛИТЕТ

ТРАДИЦИЈА

ДОВЕРБА

Голема палета на производи

“КРАТЕР” поседува производствен капацитет од 3200 м² опремен со најсовремени производни линии од врвен квалитет за производство на канали и комплетна дистрибуција на вентилација и климатизација како што се:

СПИРАЛНИ

Ние произведуваме спирални или “спиро” канали со различни дијаметри, должини и дебелини на материјалот. Спиралните канали се произведени од поцинкуван лим со димензии од 100mm до 1200mm и максимална должина од 6000mm.

КВАДРАТНИ

Производната линија за правење квадратни канали е автоматизирана и се изведува директно од ролните од
L = 1500mm.Произведуваме квадратни канали од поцинкуван и INOX челик со различна дебелина во зависност од димензиите.

ДОДАТОЦИ

Произведуваме и други типови на канали, како што се кружни канали, канали направени од P3 и дистрибутивни елементи како регулаторни решетки, кутии за пленум, решетки и други елементи потребни за производство на комплетен проект за вентилација и климатизација.