Работно време: Пон. - Пет. 07:30 - 15:30
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кратер
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте нѐ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Јавете се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Термотехнички инсталации

 
Проектирање и инсталирање системи за греење, вентилација и климатизација и инсталации за гас.
 
 
 
 
 
 

Метал и обработка на метал

 
Процеси на обработка на метали за производство на поединечни делови, склопови и други структури.
 
 
 
 
 
 

Анодизација

 
Процес на површинска обработка на алуминиум со кој обезбедуваме заштита од корозија и електрично го изолира.
 
 
 
 
 
 
 
 

за нас

 

 
 
 
 
 
 
 

исија

 
 
 
 
Квалитет и високо ниво на професионализам во секој проект, што резултира во задоволни клиенти, разбирање на нивните индивидуални потреби и барања и одржување на одлични долгорочни односи со нив.
 
 
 
 
 
 
 

роизводство

 
 
 
 
Започнавме нова најсовремена производна линија специјализирана за процеси на обработка на метали и површински третмани на метали.
 
 
 
 
 
 
 

ертификати

 
 
 
 
Систем за управување со квалитет ISO 9001:2015, Стандард за здравје и безбедност при работа ISO 45001 (OHSAS 18001) и систем за управување со животната средина ISO 14001.
 
 
 
 
 
 

Услуги

 

 
 
 
 

Проектирање и инсталирање на термотехнички и хидротехнички системи

 
 
 
 

Тестирање, мерење, контрола и одржување на системите

 
 
 
 

Производство на вентилациони и климатизирани компоненти

 
 
 
 
 
 
 

Процеси на обработка на метал

 
 
 
 

Површински третман на метали со процес на анодизација, декапирање и електрохемиско боење

 
 
 
 

Истражување и развој

 
 
 
 
 
 
 

Изработени објекти

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Добивајте новости