МЕТАЛ И ОБРАБОТКА НА МЕТАЛ

Проектирање, инженеринг и изработка на производи

Опремени со најсовремени машини, најквалитетна опрема и најдобриот кадар во индустријата, ги нудиме следните процеси на обработка на метал за производство на поединечни делови, склопови и останати приспособени производи според индивидуалните барања на клиентите.

ЛАСЕРСКО И ПЛАЗМА СЕЧЕЊЕ

Галерија

ВИТКАЊЕ НА ЦЕВКИ И ПЛОЧИ

Галерија

РОЛОВАЊЕ НА ПРОФИЛИ И ПЛОЧИ

Галерија

ОБЛИКУВАЊЕ НА КРАЕВИ НА ЦЕВКИ

Галерија

ГЛОДАЊЕ И ДУПЧЕЊЕ

Галерија

ЗАВАРУВАЊЕ И ЛЕМЕЊЕ

Галерија

Нашата брошура во која можете да најдете повеќе информации за нашите процеси

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Дозволете ни да одговориме на сите ваши потреби.

ЈАВЕТЕ СЕ

Ние ќе дадеме одговор на секое ваше прашање.

Производи