ТЕРМОТЕХНИЧКИ ИНСТАЛАЦИИ

Проектирање, инженеринг и изработка на производи

Компанијата KRATER е врвен национален изведувач кој дизајнира, конструира и одржува механички системи за комерцијалните, индустриските и институционалните пазари со единствени способности за управување со сложени и тешки проекти. Постојано ги иновираме и подобруваме нашите деловни процеси за да ја максимизираме вредноста за нашите клиенти и да ги подобриме перформансите на нашата компанија. Ова го постигнуваме преку врвна безбедност, зајакнување на нашите луѓе, ефективна тимска работа, развој на нашите партнери и посветен фокус на клиентите.

Во компанијата KRATER обезбедуваме термомеханички градежни услуги за комерцијални, индустриски и институционални клиенти. Нашите клиенти доаѓаат кај нас за нашето знаење, иновативни решенија и квалитетен дизајн и градба. Krater испорачува проект за изградба на HVAC преку различни начини, во зависност од тоа што најдобро ги задоволува потребите и распоредот на нашите клиенти. Без оглед на начинот на испорака, можете да бидете сигурни дека проектот ќе биде изграден според нашите високи стандарди за квалитет. Нашиот тим е вешт во:

Дизајн

Компанијата Кратер нуди една од најголемите инженерски групи за дизајн-изградба меѓу машинските изведувачи во Северна Македонија. Овие услуги обезбедуваат единствена точка на одговорност и поттикнуваат вистинска тимска атмосфера. Со поедноставени линии на комуникација, резултатот е забрзана реализација на проектот со заштеда на трошоци водени од вредност и подобрен квалитет.

Брз одговор во изградбата на HVAC

Знаеме дека ви треба рентабилен и ефикасен метод за испорака за реновирање, реновирање и промени во вашата зграда. Нашиот брз одговор го обезбедува тоа решение. Доделуваме проектен менаџмент со еден извор, професионален да го надгледува целиот процес на градба од проценка и проектирање до завршената инсталација. Ова ја прави Krater Company ваша компанија за управување со градежништво.

Изработка и монтажа на лим

Објектите за производство на лим на Кратер ја обезбедуваат ефикасноста и квалитетот што ни се потребни за да се осигураме дека сите наши проекти се успешни. Нашите фабрички продавници користат иновативен дизајн и слаби производствени процеси за производство и испорака на некои од најкомплексните проекти на денешницата. Со однапред експертско планирање и трговска соработка, нашиот процес ја подобрува ефикасноста на изградбата за да го зголеми севкупниот успех на проектот. Квалитетна градба за половина од времето за значително намалување на прекинот на локацијата и сообраќајот на возила и подобрување на севкупната безбедност и безбедност Го одржуваме највисокиот степен на квалитет на изработка во текот на секој проект со обезбедување на: Заштеда на трошоци, Детален распоред, Инвентар на материјали, Контрола на Квалитет и Искористување на Високо технолошка опрема.

Преконструкција

За време на пред-изградбата, ние преземаме тимски пристап кон концептуалното проценување/дизајн, планирање и распоред, развој на проекти, инженерство на вредности и проценки на алтернативни методи. Ова им помага на нашите клиенти да се движат низ какви било проблеми со конструктивноста што ги имаат додека го потврдуваат целокупниот буџет и потребите на проектот. Ние би сакале да го запознаеме вашиот бизнис и да го имплементираме нашето долгогодишно искуство во вашиот следен проект. За најефикасните решенија за механички договори за вашиот бизнис.

ПРОЕКТИРАЊЕ И ИНЖЕНЕРИНГ

Галерија

ПРОИЗВОДСТВО НА СПИРO КАНАЛИ И ФАСОНСКИ ЕЛЕМЕНТИ

Галерија

ПРОИЗВОДСТВО НА ПРАВОАГОЛНИ КАНАЛИ, ЕЛЕМЕНТИ И ФИТИНЗИ

Галерија

Нашите каталози со детална спецификација на производите

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Дозволете ни да одговориме на сите ваши потреби.

ЈАВЕТЕ СЕ

Ние ќе дадеме одговор на секое ваше прашање.

Производна хала