Работно време: Пон. - Пет. 07:30 - 15:30
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кратер
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте нѐ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Јавете се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
 
 
 
 

 
Ние сме водечка компанија која работи во областа на термотехничките и хидротехничките инсталации, со традиција од повеќе од 30 години на проектирање и инсталирање системи за греење, вентилација и климатизација и инсталации за гас, обезбедувајќи ги комплетна опрема - парни котли, котли за топла вода, станици за фрижидери, компресорски станици за компримиран воздух и друга потребна опрема за механичките простории.
 
 
 

 
Имаме сопствена производна линија за сите видови канали (квадратни и спирални) и фитинзи. Со гордост објавуваме дека неодамна нашата компанија започна со нова најсовремена производствена линија специјализирана за процеси на обработка на метали и површински третмани на метали за производство на поединечни делови, склопови и други структури.
 
 
 

 
Нашата компанија ги има сите потребни дозволи, лиценца А за проектирање, лиценца А за градба и овластувања А за изградба, проектирање, надзор и ревизија од областа на машинството. Следејќи ги локалните, владините и меѓународните регулативи, нашите проекти се реализираат професионално.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

исија

 
 
 
 
Квалитет и високо ниво на професионализам во секој проект, што резултира во задоволни клиенти, разбирање на нивните индивидуални потреби и барања и одржување на одлични долгорочни односи со нив.
 
 
 
 
 
 
 

роизводство

 
 
 
 
Започнавме нова најсовремена производна линија специјализирана за процеси на обработка на метали и површински третмани на метали.
 
 
 
 
 
 
 

ертификати

 
 
 
 
Систем за управување со квалитет ISO 9001:2015, Стандард за здравје и безбедност при работа ISO 45001 (OHSAS 18001) и систем за управување со животната средина ISO 14001.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Проектирање и инсталирање системи за греење, вентилација и климатизација и инсталации за гас.
 
 
 
 
 
 
Процеси на обработка на метали за производство на поединечни делови, склопови и други структури.
 
 
 
 
 
 
Процес на површинска обработка на алуминиум со кој обезбедуваме заштита од корозија и електрично го изолира.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3200m²

 
 
Производствен погон од 3200m², каде се произведуваат комплетните компоненти за вентилација и климатизација.
 
 
 
 

1000m²

 
 
Административна зграда од 1000м² каде се сместени канцелариите на оперативните инженерски, плански, комерцијални и менаџерски тимови.
 
 
 
 

8000m²

 
 
Производствен погон од 8000m² за обработка на метали и површински третмани на метали со магацин од 3600м².
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нѐ

 
Дозволете ни да одговориме на сите ваши потреби.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Јавете се

 
Ние ќе дадеме одговор на секое ваше прашање.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изработени објекти